Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dobbeltkoncert for GNISTENS UNGE: KURS og DAATBN

12. august kl. 20:00 - 22:00

DKR50

GNISTENS UNGE inviterer områdets unge til dobbeltkoncert på Gnisten med to fantastiske bands – glæd dig! 

 

 

 

 

 

 

KURS
KURS er et ungt indie rockband, der spiller melodisk rock med vedkommende og dybe tekster. De skriver deres egne sange, både tekster og melodier. Meget aktuelt for Ry hedder en af deres sange ”Sdr. Ege”, da den netop handler om Sdr. Ege, det populære tilholdssted for unge i Ry og omegn. KURS består af Louise Halldórddóttir Jensen (sang), Markus Børner (trommer), Jonas Hald (guitar), Mads Emil Zeuner (bas) og Isak Brinks på guitar. De har alle været elever på Humble Musikefterskole. Bandet har udgivet flere af deres sange på Spotify og andre streaming-kanaler.

Bandet er bl.a. kendt for at have skrevet sangen Sdr. Ege om de unges foretrukne samlingsted i Ry

Find Sdr. Ege og KURS´ musik på Spotify

DONT ASK ABOUT HE BANDNAME (DAATBN)
DAATBN er svære at placere i det genremæssige spektrup. På trods af fusionen mellem den fængende popmelodi og de eksplosivce instrumentale sekvenser i en og samme sang, så har DAATBNs sange det til fælles, at de er indiskutabelt DAATBN.

Lyt til et af bandets nyeste numre her:
Kaleidoscope 

Få 10% rabat på billetten som medlem af Gnisten-Musikværket Ry.
Meld dig ind her først og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.

Koncerten starter kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.30.
Kom gerne i god tid og nyd den gode stemning på Gnisten.

Om Gnistens Unge
Gnistens Unge er navnet på Musikværket Rys ungeudvalg. Gnistens Unge har fokus på at organisere aktiviteter for områdets unge på Gnisten og inviterer alle, som har lyst til at være med, til at sige til.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Projektet er hjerteblod – skabt af frivillige kræfter.

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have.
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Parkering
Vi har kun få parkeringspladser tæt på Gnisten – så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens lærerparkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget.

Corona
Vi overholder myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona. Hvis koncerten skulle blive aflyst, får du dine penge retur (minus billetbegyret).

Detaljer

Dato:
12. august
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKR50
Hjemmeside:
https://flexbillet.dk/gnisten-musikvaerketry/event/vhsot2

Sted

Kulturstedet Gnisten i Ry
Møllevej 22
Ry, Danmark 8680 Danmark
Hjemmeside:
www.musikvaerketry.dk

Arrangør

Musikværket Ry