Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Ind under himlen – Anders Graae og Stefan Brask

13. maj kl. 20:00 - 22:00

DKR175

BEMÆRK: NY DATO – KONCERTEN AFHOLDES TORSDAG D 13. MAJ, 2021

 

De to musikere Stefan Brask og Anders Graae er begge dygtige sangskrivere fra Ry-området, der hver især havde godt gang i musikken – Graae som full-time musiker og Brask som lærer på Stilling Skole, da de i 2013 satte hinanden stævne for at mødes, snakke og spille.

Det er der kommet et succesfuldt koncept af huskoncerter ud af, hvor publikum inviteres til at komme og mødes og lytte, mens de to herrer med hver deres guitar på armen spiller og synger med på hinandens sange fra andre sammenhænge.

Kendt fra radioen
Mange af sangene har man kunnet høre i Danmarks Radios P4, og på festivaler, spillesteder over hele landet.
Musikken krydres undervejs med lune anekdoter om sangene, livet og alt derimellem. Alt sammen serveret med en god portion jysk showmanship.

Anbefaling
“Brask & Graae er af natur to beskedne herrer, når de træder ind i rummet. Men når de åbner munden i fortælling og sang og lader guitarstrengene klinge, så har de med overbevisning indtaget det rum med ét, med deres overlegne ro og poetiske nærvær. De var her i en time og tog os mange steder hen, hvor himlen var høj og fremtiden håbefuld. Og det var lige præcis det, vi trængte til i denne tid.”
Lisbeth W. Kristensen, sognepræst, Stilling Kirke

Om Anders Graae
Anders slog igennem med sangen “ Den anden pige” som vandt Tv2 Radios store sangskriverkonkurrence i 2008. Siden har han udgivet de 2 anmelderroste album “En omvej hjem” og “Mens luften endnu er mild”, som er blevet spillet flittigt på bl.a. DR’s P4.

Om Stefan Brask
Kendt som primus motor i Örenlyd som vandt DRs Karrierekanonen i 2001. Bandet har, med Stefan i front, høstet stor ros for deres udgivelser, fine sange og vedkomne lyrik. Sideløbende med Örenlyd har Stefan udgivet 2 soloalbum.

Billetter
Billetter købes på Place2book

COVID-19
Myndighedernes anbefalinger ift. COCID-19 overholdes naturligvis. Koncerten afvikles med siddende publikum med behørig afstand mellem pladserne. Medbring mundbind. Såfremt arrangementet aflyses refunderes billetudgiften 100%, dog minus gebyr.

Om Gnisten 
Gnisten er et helt nyt koncertsted i Ry, som ligger i et gammelt varmeværk. En stor flok frivillige er lige nu i gang med at sætte stedet i stand.
BEMÆRK: I denne opstartsfase kan vi desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige forhold.

Parkering:
Der henvises til parkeringspladser ved starten af Møllevej eller til Mølleskolens parkeringsplads, indgang fra Gudrunsvej.

Detaljer

Dato:
13. maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKR175
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/6qlgapyypw

Sted

Kulturstedet Gnisten i Ry
Møllevej 22
Ry, Danmark 8680 Danmark
Telefon:
20533449
Hjemmeside:
www.musikvaerketry.dk

Arrangør

Musikværket Ry