Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Joni Mitchell: et koncertforedrag

6. maj kl. 19:30

DKR175

 

 

 

 

 

 

 

BEMÆRK: NY DATO!

Spændende og intimt koncertforedrag ved Louise Noes og Jesper Frost Bylling om Joni Mitchells liv

Joni Mitchells musikalske karriere er beundringsværdig og genremæssigt en vandring. Som med hendes musik og tekster rummer også hendes liv fortællinger, som rammer os i hjertet. På baggrund af Joni Mitchell biografien ”Reckless Daughter” (2017) har sangerinde og foredragsholder Louise Noes sammen med musiker Jesper Frost Bylling udviklet et koncertforedrag, som tager lytteren i hånden, og gennem Joni Mitchells musik og tekster fortæller om hendes liv.

Hør et lille medley her.

Koncertforedraget er for den, som allerede elsker Joni Mitchell, men også til den nye lytter som gerne vil introduceres til hendes diskografi. Jesper og Louise har  lyttet til Joni Mitchell, fra de var ganske unge, og sammen fortolker de udvalg fra hendes enorme repertoire med primært fokus på det tidlige.

Koncertforedraget består af 2 sæt á 1 time med en pause imellem.

Et publikum fra premieren skrev efterfølgende: ”Louise og Jesper tog os med på en skøn rejse
ind i Joni Mitchells liv og musikalske karriere. Det er helt tydeligt, at de begge besidder en stor passion for og viden om emnet. Det var en fornøjelse at lytte til Louises stemme, der med sit brede register formåede at levere sangene uhyre tæt på Jonis originale versioner. Jesper er en blændende god teknisk bassist og guitarist. Hans båndløse bas tilførte sangene noget helt specielt. Det er helt sikkert, at denne aften har givet mig lyst til selv at lytte meget mere til Joni Mitchells musik.

Billetter købes på Placetobook

COVID-19:
Myndighedernes anbefalinger ift. COCID-19 overholdes naturligvis. Koncerten afvikles med siddende publikum med behørig afstand mellem pladserne. Medbring mundbind. Såfremt arrangementet aflyses refunderes billetudgiften 100%, dog minus gebyr.

Om Gnisten
Gnisten er et helt nyt koncertsted i Ry, som ligger i et gammelt varmeværk. En stor flok frivillige er lige nu i gang med at sætte stedet i stand. I denne opstartfase kan vi desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige forhold.

Parkering:
Der henvises til parkeringspladser ved starten af Møllevej eller til Mølleskolens parkeringsplads, indgang fra Gudrunsvej.

Detaljer

Dato:
6. maj
Tidspunkt:
19:30
Pris:
DKR175
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/78grvt47xe

Sted

Kulturstedet Gnisten i Ry
Møllevej 22
Ry, Danmark 8680 Danmark
Telefon:
20533449
Hjemmeside:
www.musikvaerketry.dk

Arrangør

Musikværket Ry/Gnisten