Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rasmus Dissing og flamenco

26. januar kl. 19:30

 

 

 

”Rasmus Dissing & flamenco” er et spændende musikalsk møde der sætter ny lyd til den danske kulturarv, når danske sange møder den autentiske spanske flamencotradition.

 

Projektet udspringer af Flamencoteatrets projekt i forbindelse med Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017, hvor Povl Dissing og senere Rasmus Dissing mødte en række af flamencoens ypperste kunstnere i både Spanien og Danmark. Projektet lever videre i adskillige konstellationer, og her præsenterer vi projektet som trio med sanger Rasmus Dissing, Guitarist Nikolaj Rosengreen og flamencodanser og flamencoambassadør Kirstine Hastrup.

Koncerten sætter to musikkulturer sammen, der på den ene side rummer ligheder og på den anden side repræsenterer store modsætninger i udtryk. Det mere indadvendte nordiske overfor det udadvendte sydspanske. Koncerten byder blandt andet på Sebastians ’Vårvise’ til Grundtvigs  Carl Nielsens ´Tit er jeg glad´ og en række Benny Andersen sange tilsat flamencodans og guitar.

Linket her viser Rasmus Dissing, Nikolaj Rosengreen, Manuela Vargas og Kirstine Hastrup, Eugenio Iglesias m.fl. under en koncert i Helsingør Theater i Den Gamle By, juli 2017.

Billetter købe på Placetobook

COVID-19:
Myndighedernes anbefalinger ift. COCID-19 overholdes naturligvis. Koncerten afvikles med siddende publikum med behørig afstand mellem pladserne. Medbring mundbind. Såfremt arrangementet aflyses refunderes billetudgiften 100%, dog minus gebyr.

Om Gnisten
Gnisten er et helt nyt koncertsted i Ry, som ligger i et gammelt varmeværk. En stor flok frivillige er lige nu i gang med at sætte stedet i stand. I denne opstartfase kan vi desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige forhold.

Parkering:
Der henvises til parkeringspladser ved starten af Møllevej eller til Mølleskolens parkeringsplads, indgang fra Gudrunsvej.

Detaljer

Dato:
26. januar
Tidspunkt:
19:30
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/5ai1yze1fl

Sted

Kulturstedet Gnisten i Ry
Møllevej 22
Ry, Danmark 8680 Danmark
Hjemmeside:
www.musikvaerketry.dk

Arrangør

Musikværket Ry/Gnisten