Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sigurvin Sigurdsson – islandsk americana

10.02.2022 kl. 20:00 - 22:00

DKK200

 

 

 

 

 

 

 

Uhøflig charmerende islandsk americana fra Aalborg!
Islandske Sigurvin Sigurdsson spiller på uhøflig charmerende vis sine folk og country sange. Hans sange om rodløshed, misbrug og kærlighed bygger videre på en folk/country tradition kendt fra en kunstner som Townes Van Zandt. Sangene bevæger sig i mellem up-tempo melodier og langsomme hymner om vanskelig kærlighed. Alt sammen fremført med en stor respekt for de amerikanske sydstaters musikalske dyder og en optimistisk tro på at fremtiden også byder på andet end narkomelankolske svingture.

Sigurvin Sigurdsson har tidligere optrådt til Spot Festival, Way Up North og utallige shows rundt omkring i Danmark, Island, Sverige, Holland og Tyskland, hvor han bl.a. har spillet sammen med amerikanske kunstnere som Grant Lee Phillips, Daniel Romano og Andrew Jackson Jihad. Bandet glæder sig til en dejlig aften i Ry.
Nyt album “Yacht”
Sigurvin Sigurdsson er klar med sin anden pladeudgivelse ”Yacht”, der er kulminationen på sidste sommers musikalske frie leg som herskede midt i mørket under COVID-19.

Den blev til på et par dage – med en hjemmehøvlet marimba og korsang i tæt samlet cirkel omkring mikrofonen. ”På et tidspunkt løftede vi et hundrede år gammelt trædeorgel og alle vores forstærkere ud i solen, væk fra studiet og indspillede en sang med én mikrofon – den fangede alt det vi lavede, sangen fortalte os at den ville med på pladen.”

Musikalske smagsprøve
Yacht, 2021: 222

Dørene åbner
Dørene åbner kl. 19.30.

Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god, lokal øl!

FIND BILLETTER HER

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlems oplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod – skabt af en stor flok frivillige.

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset.
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten – så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget.

Corona
Vi overholder myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona. Vi opfordrer til, at man er nytestet eller vaccineret, når man møde op på Gnisten.

 

Detaljer

Dato:
10.02.2022
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK200
Hjemmeside:
https://event.it/gnisten-musikvaerketry/event/cievbt

Sted

Kulturstedet Gnisten i Ry
Møllevej 22
Ry, Danmark 8680 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.musikvaerketry.dk

Arrangør

Musikværket Ry