Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

The Mukherjee Development

8. december kl. 20:00 - 22:00

DKR200

Spirende dansk/amerikansk sangskrivertalent danner band med nogle af landets mest succesfulde musikere. Et kompromisløst projekt med sikker kurs mod internationale højder!

Oscar Mukherjee MUH-kar-dji er singer/songwriter med rødder i folkrock og blues. Oscar Mukherjee er opvokset i USA, men kom til Danmark i 2009, hvor han hurtigt gjorde sig bemærket på den danske musikscene. På sine kun 23 år har han udgivet to anmelderroste EP’er, turneret landet som gæst med bl.a. Poul Krebs og Signe Svendsen, blevet nomineret til en DMA-award og opnået landsdækkende P4-airplay med sin seneste single; ”Not Alone”.

I efteråret 2019 stiftede han bandet sammen med genrekrydsende guitarist Jakob Holm, bassist Henrik Poulsen, guitarist Søren Bigum og trommeslager Søren Poulsen. De tre sidstnævnte kendes bedst fra Peter Sommer & Tiggerne, hvor de i mere end et årti har været anerkendt som nogle af landets absolut bedste musikere. To af disse er også faste medlemmer i Jonah Blacksmith.

Det rutinerede A-hold løfter Oscar Mukherjees stærke sangskrivning og dragende skrøbelighed til nye højder, og du kan glæde dig til at The Mukherjee Development besøger Gnisten!

Musikalske smagprøver:
The Mukherjee Development – Hang it up (live)

The Mukherjee Development – still love you (live)

Et kompromisløst projekt med sikker kurs mod internationale højder!

Dørene åbner kl. 19. Kom i god tid – nyd selskabet og en lokal øl fra Gnistens bar.

Glæd dig til en fantastisk aften!

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

KØB BILLET HER

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod – skabt af frivillige.

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have.
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten – så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget.

Corona
Skulle der – mod forventning – være udfordringer ift. coronasituationen, når koncerten skal gennemføres, så overholder vi naturligvis myndighedernes retningslinjer. Hvis koncerten skulle blive aflyst får du dine penge retur (minus billetbegyret).

Detaljer

Dato:
8. december
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKR200
Hjemmeside:
https://flexbillet.dk/gnisten-musikvaerketry/event/0k3c4e

Sted

Kulturstedet Gnisten i Ry
Møllevej 22
Ry, Danmark 8680 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.musikvaerketry.dk

Arrangør

Musikværket Ry