Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Twang

9. september kl. 20:00 - 22:00

DKR175

Vi glæder os helt vildt til at byde Twang indenfor på Gnisten til en forrygende koncert!

TWANG fornyer folkemusikken
Twang er bas, banjo, violin, guitar og trestemmig sang. Twang er tre musikere med rødder i USA og den jyske muld. Twang har siden 2014 spillet et utal af koncerter og har fundet deres helt egen lyd og stemning.

En koncert med Twang er uforudsigelig
Rummet fyldes med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik, og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

Det skal være nærværende og der skal altid ske noget nyt!
Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet. Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin. Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.

Melankoli, humor og kærlighed
Deres egne numre rummer alt fra den dybe, hudløse melankoli til hoppende,
humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af amerikanske
folkeklassikere løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene
med deres særlige Twang!

Musikalske smagsprøver
Hometown blues
The cuckoo (live at Jazzup)

Twang er 
– Spencer Gross: kontrabas, guitar, sang
– Thyge Søndertoft: violin, mandolin, sang
– Peter Banks: banjo, kontrabas, sang

Bandet mødte hinanden som studerende på Det Rytmiske Musikkonservatorium, hvor de alle tre stak lidt ud pga. deres interesse for den amerikanske folkemusik. De tre musikere har hele tiden haft en lyst til at udfordre folkemusikscenen og bringe noget nyt ind i traditionen. Det arbejde er indtil videre kulmineret med udgivelsen af debutpladen “Bebzy Biddle“, Live albummet “Live Tapes Volumen 1” samt i samarbejdet med Svante Sjöblom “Twang & Svante Sjöblom“.

KØB BILLETTER HER

Få 10% rabat på billetten som medlem af Gnisten-Musikværket Ry.
Meld dig ind her først og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.

Koncerten starter kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00.
Kom gerne i god tid og nyd den gode stemning på Gnisten med et glas godt, lokalt øl.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Projektet er hjerteblod – skabt af frivillige kræfter.

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have.
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Parkering
Vi har kun få parkeringspladser tæt på Gnisten – så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens lærerparkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget.

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona. Hvis koncerten skulle blive aflyst, får du dine penge retur (minus billetbegyret).

Detaljer

Dato:
9. september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKR175

Sted

Kulturstedet Gnisten i Ry
Møllevej 22
Ry, Danmark 8680 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.musikvaerketry.dk

Arrangør

Musikværket Ry