Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Vestbo Trio featuring Bjørn Fjæstad

20.04.2022 kl. 20:00

DKK225

 

 

 

 

 

 

 

Vestbo Trio featurng Bjørn Fjæstad
Vestbo Trios koncerter har en særlig nerve, der på én gang er enkelt nærværende og samtidig tager publikum med på en rejse til fjerne vidder.

I anledning af den nye udgivelse “Reflector” kan trioens innovative instrumentalmusik nu opleves med Bjørn Fjæstads stærke vokal på udvalgte numre.

Der er lagt op til en unik koncertoplevelse, som både byder på stilsikre instrumentalnumre fra Vestbo Trio, og Bjørn Fjæstads store stemme, som fortolker en række sange af bl.a. Leonard Cohen, Bob Dylan, Neil Young, Bill Fay m.fl.

Om Vestbo Trio 
Igennem 10 år har Vestbo Trio forfinet sin unikke guitarbaserede instrumentalmusik i krydsfeltet mellem blues, jazz og folk. Vestbo Trio har en række succesfulde udgivelser bag sig, med lyd i topkvalitet og smukt artwork, der vidner om en forkærlighed for fysiske produkter på LP og CD. Trioens seneste album “Gentlemen…” strøg til tops som nr. 1 på den danske Vinyl Top 40.

Nu har Vestbo Trio et nyt es i ærmet: Det nye album “Reflector” er netop udkommet worldwide, og for første gang er der hér tale om et Vestbo Trio album, som både indeholder instrumentale numre og numre med vokal: Med Bjørn Fjæstad med ombord både live og på det nye album, slår samarbejdet musikalske gnister på den gode måde!

Guitar: Michael Vestbo
Bas: Jesper Smalbro
Trommer: Eddi Jarl
Vokal: Bjørn Fjæstad

Læs mere om “Reflector”: www.dali.eu/vestbotrio
Web: www.vestbotrio.com
Instagram: www.instagram.com/vestbotrio
Facebook: www.facebook.com/VestboTrio

Dørene åbner
Dørene åbner kl. 19.00.

Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god, lokal øl!

BILLETTER HER

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod – skabt af en stor flok frivillige.

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset.
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind.

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten – så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget.

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.

Detaljer

Dato:
20.04.2022
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK225
Hjemmeside:
https://flexbillet.dk/gnisten-musikvaerketry/event/8h2nt7

Sted

Kulturstedet Gnisten i Ry
Møllevej 22
Ry, Danmark 8680 Danmark
Telefon:
20533449
Hjemmeside:
www.musikvaerketry.dk

Arrangør

Musikværket Ry