Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Viseaften med Højlund & Holmsgaard

15. januar kl. 20:00

DKR175

UPDATE: ARANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST GRUNDET COVID-19 RESTRIKTIONERNE

Vær med når duoen Ingeborg Højlund og Uffe Holmsgaard optræder med de skønneste viser og sange.

Højlund & Holmsgaard spiller nye og gamle sange og viser – primært fra Norden, men med afstikkere til sydligere himmelstrøg. Duoen består af Ingeborg Højlund på sang og guitar, og Uffe Holmsgaard på forskellige strengeinstrumenter som guitar, cittern og mandolin. Sammen søger de ned i traditionens muld for at grave skjulte skatte frem til overfladen, og deres perlende arrangementer får velkendte sange som f.eks. “En yndig og frydefuld sommertid” til at lyde dugfriske. Kombinationen af rå strengeinstrumenter og vokal klarhed skaber duoens særegne lyd og inviterer ind i et intenst og intimt rum. Og repertoiret er rigt på sange, der understøtter den stemning ved at beskrive tilværelsen, naturen og livet mellem mennesker.

Hør en lille smagsprøve her.

Ingeborg Højlund er uddannet sanger og dirigent fra Det Jyske Musikkonservatorium og har en alsidig baggrund i både rytmisk og klassisk musik. Hun har medvirket som solist med Aarhus Jazz Orchestra og​ arrangerede og sang med i det spektakulære korværk ved den officielle åbning af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Hun har de seneste år været tilknyttet Aarhus Teater, hvor hun har gjort sig bemærket både som sanger, arrangør og dirigent. Hun sang og bearbejdede blandt andet den danske sangskat på de reumertvindende forestillinger: ​Erasmus Montanus​ og Lyden af de skuldre vi står på.

Uffe Holmsgaard er autodidakt spillemand og elsker klangen af strengeinstrumenter. Han har de seneste mange år udforsket musik fra mange områder i Europa, særligt græsk, svensk, norsk og dansk folkemusik. Ved siden af musikken har han forsket i oldkirkens poesi og kirkesang og boet i Sverige, hvor han gik i lære hos en spillemand.

Køb billet på Placetobook.

COVID-19:
Myndighedernes anbefalinger ift. COCID-19 overholdes naturligvis. Koncerten afvikles med siddende publikum med behørig afstand mellem pladserne. Medbring mundbind. Såfremt arrangementet aflyses refunderes billetudgiften 100%, dog minus gebyr.

Om Gnisten
Gnisten er et helt nyt koncertsted i Ry, som ligger i et gammelt varmeværk. En stor flok frivillige er lige nu i gang med at sætte stedet i stand. I denne opstartfase kan vi desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige forhold.

Parkering:
Der henvises til parkeringspladser ved starten af Møllevej eller til Mølleskolens parkeringsplads, indgang fra Gudrunsvej.

Detaljer

Dato:
15. januar
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKR175
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/npofd8mgrs

Sted

Kulturstedet Gnisten i Ry
Møllevej 22
Ry, Danmark 8680 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
20533449
Hjemmeside:
www.musikvaerketry.dk

Arrangør

Musikværket Ry/Gnisten